Ο Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ και… τα λέει όλα

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, καθώς έπειτα από 11 συναπτά έτη, ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι πια μέλος του ρόστερ, αποφασίζοντας να ρίξει τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Ο 39χρονος παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας θα επιστρέψει στο ΣΕΦ την Δευτέρα (27/9), για να ανοίξει την καρδιά του και να μιλήσει για πρώτη φορά μετά την απόσυρσή του, σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Προέδρους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το “αντίο” από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube”.

Σπανούλης: Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον “Kill Bill” έξω από το σπίτι του

Το βράδυ της Τετάρτης  φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν για πολλοστή φορά την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τον Βασίλη Σπανούλη.

Μερίδα οπαδών των ερυθρολεύκων έκανε… έκπληξη στον “Kill Bill” το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, πηγαίνοντας έξω από το σπίτι του μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα για να τον αποθεώσει και να τραγουδήσει ρυθμικά το όνομά του. Η Ολυμπία Χοψονίδου, μάλιστα, δεν σταμάτησε να βγάζει video.

Οι οπαδοί έμειναν στο σημείο για μερικά λεπτά κι εν συνεχεία αποχώρησαν από το σημείο.

Ο Σπανούλης πριν αποχωρήσουν οι οπαδοί τους ευχαρίστησε και τους είπε, «σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και με αγαπήσατε όπως σας αγάπησα κι εγώ. Πάντα είχα στο μυαλό το πως θα σας κάνω περήφανους. Να είστε δίπλα στην ομάδα όπως πάντα. Σας αγαπάω πάρα πολύ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ