Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν τον ξέρω, δεν θέλω να τον κάνω γνωστό» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αργεντινή νίκησε 1-0 την Παραγουάη στο «Μονουμένταλ» του Μπουένος Αϊρες, διατήρησε το απόλυτο νικών στο ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, ωστόσο, η φάση που «σημάδεψε» τον αγώνα σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν ο Αντόνιο Σανάμπρια έφτυσε τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ο Αργεντινός είχε γυρισμένη την πλάτη μετά από κάποιο λεκτικό επεισόδιο που είχαν.

Το περιστατικό δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Βραζιλιάνου διαιτητή της αναμέτρησης, Ραφαέλ Κλάους.

Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών ρωτήθηκε μετά το ματς για τα όσα συνέβησαν, ωστόσο, προτίμησε να μην δώσει συνέχεια ζητώντας από τους εκπροσώπους του Τύπου να μην … το τραβήξουν για να μην επιτρέψουν στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα «να λάβει δημοσιότητα και να γίνει γνωστός».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιλήφθηκα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από τους παίκτες της Παραγουάης με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός ο τύπος. Επίσης δεν θέλω να δώσετε σημασία γιατί θα βγει έξω και θα μιλήσει παντού και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Για τη συμμετοχή του στον αγώνα (μπήκε αλλαγή στο 52ο λεπτό), ο Μέσι τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα με την Εθνική ομάδα. Νιώθω καλά, μπόρεσα να προπονηθώ και αγωνίστηκα. Ένιωσα καλά. Ήταν πολύ όμορφο που παίξαμε στην έδρα μας. Είμαι επίσης ευχαριστημένος με το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι».

Ο αμυντικός της Τορίνο, Αντόνιο Σανάμπρια, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για τον καβγά με τον Μέσι: «Είδα την εικόνα. Φαίνεται ότι τον έφτυσα, αλλά ήταν μακριά. Δεν συνέβη τίποτα με τον Μέσι. Φαίνεται ότι τον έφτυσα, αλλά ήταν μακριά, το αρνούμαι εντελώς», εξήγησε ο παίκτης στο TyC Sports.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ