Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο οι αγώνες με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα

Οριστικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα διεξαχθούν οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού για τον 6ο όμιλο του Europa League με τη Ρεν (26/10) και με τη Μακάμπι Χάιφα (14/12), καθώς η UEFA μέσω της επιτροπής γηπέδων άναψε το «πράσινο φως» για την εκ νέου «μετακόμιση» των «πράσινων» στην ιστορική έδρα τους και στο group stage.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ κι οδήγησε στο «λουκέτο» της ποδοσφαιρικής αρένας του Ολυμπιακού Σταδίου, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό σε αλλαγή έδρας για τα δύο επόμενα ματς στον όμιλο του Europa League. Και η χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου (στο οποίο οι «πράσινοι» έπαιξαν τα καλοκαιρινά προκριματικά απέναντι σε Ντνίπρο και Μαρσέιγ) ήταν ουσιαστικά… μονόδρομος.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε διαρκής επικοινωνία των στελεχών του Παναθηναϊκού με την UEFA για το θέμα, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία να δείχνει την απαιτούμενη «ελαστικότητα» ως προς τα κριτήρια γηπέδων της φάσης των ομίλων και να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για διορθωτικές κινήσεις κι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μέχρι την παραμονή του αγώνα με τη Ρεν.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός (που αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ στο ματς της 21ης Σεπτεμβρίου με τη Βιγιαρεάλ) θα παίξει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στα δύο επόμενα παιχνίδια του με τους Γάλλους και τους Ισραηλινούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ