Ο Salt Bae έφαγε πόρτα από το US OPEN Cup

Ο Salt Bae μετά την… τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά του στο Μουντιάλ, αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό του US OPEN.

Salt Bae: Έγιναν… Τούρκοι με τον Τούρκο «χασάπη» που άγγιξε το τρόπαιο και τον Μέσι

Το US Open Cup, με tweet την Τρίτη απαγόρευσε στον διάσημο σεφ να παρευρεθεί.

Μήνυση 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον “Salt Bae” – Ο Νουσρέτ, ο πίνακας και οι καταγγελίες

Ο μεγιστάνας των εστιατορίων, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gokce, επικρίθηκε ευρέως για τις γελοιότητες του μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Μεταξύ άλλων βγήκε στο γήπεδο, κυνήγησε διασημότητες, υποτίμησε τον Lionel Messi και παραβίασε τους κανόνες κρατώντας το τρόπαιο.

Ο διάσημος μάγειρας με το αλάτι προσπάθησε να κλέψει λίγη από την δόξα από τον Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του κάνοντας… Τούρκους τους χρήστες των social media.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τους παίκτες της Αργεντινής να πανηγυρίζουν ενώ ο Salt Bae είναι πίσω από τον Μέσι και προσπαθεί να του αποσπάει την προσοχή. Ο Μέσι τον κοιτάζει, αλλά αδιαφορεί και συνεχίζει, φανερά ενοχλημένος, τους πανηγυρισμούς. Τότε, ο Τούρκος σεφ τον τραβά από το χέρι αλλά ο Μέσι συνεχίζει να τον αγνοεί ενώ του ρίχνει και απαξιωτικά βλέμματα.

O Τούρκος σε μία προσπάθεια του να αμβλύνει τις εντυπώσεις  δημοσίευσε χθες 20 Δεκεμβρίου ένα παλαιότερο βίντεο που είναι μαζί με το Μέσι. Το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους χρήστες του Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

«Ένα βίντεο από το 2018 δεν θα σε σώσει, φίλε», του λέει ένας ακόλουθός του και του ζητάει να κοντρολάρει τον εγωισμό του. «Προσπάθησες με το ζόρι να παρέμβεις και ο Μέσι σου έδειξε τα όριά σου. Σήκωσες το τρόπαιο σαν να ήσουν μέρος της ομάδας και δάγκωσες τα μετάλλιά τους. Πρέπει να ξέρεις τα όριά σου φίλε», σχολιάζει ένας άλλος. «Τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι είστε φίλοι», προσθέτει ακόμη ένας follower του Τούρκου σεφ.

Ο Τούρκος σεφ δεν σταμάτησε εκεί.  Δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από τον πανηγυρισμό εντός του γηπέδου στον λογαριασμό του στο Instagram, γεγονός που οδήγησε σε περισσότερες αντιδράσεις. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να κρατάει το τρόπαιο ολομόναχος, να ποζάρει με τους παίκτες της Αργεντινής και να δαγκώνει κάποια από τα μετάλλια των πρωταθλητών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ