Το προξενιό της Ιουλίας: «Το τέλος δεν έρχεται μόνο του» – Δείτε το νέο συνταρακτικό trailer

Από την Τρίτη 14 Μαΐου, «Το προξενιό της Ιουλίας» επιστρέφει με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις, με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Και μας προϊδεάζει για όσα πρόκειται να συμβούν.

Η Ιουλία με το μωρό στην αγκαλιά τρέχει να ξεφύγει. Ο Γιωργίκης δολοφονημένος… από τίνος το χέρι, άραγε; Είναι νεκρός, όμως, πριν πεθάνει έκανε πολλά και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να πληρώσει. «Το κακό δε θέλει πολύ να γίνει… κι είναι πολλοί που θέλουν το κακό… κι εσύ τέτοιος ήσουν… το ΄θελες και το ΄κανες… χωρίς να λογαριάσεις τι αφήνεις ξοπίσω σου… πόσους πλήγωσες; Άραγε πρόλαβες να δεις το δήμιό σου;»

Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει. Τα ερωτήματα πολλά. «Που είναι το παιδί σου Ιουλία;» Απάντηση καμία. Κι ο θάνατος; «Κάποιες φορές το λένε τέλος… κάποιες άλλες λύτρωση. Σκοτάδι μου τελείωσες…»

Η μυθοπλασία στον Alpha συγκλονίζει, συγκινεί, δημιουργεί δυνατά συναισθήματα, γίνεται κομμάτι του εαυτού μας.

Απολαύστε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ