Ο Πλατανιάς «αφεντικό» με ΠΑΣ

Απ’ το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Πλατανιάς, ο οποίος στις 17:15 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί μετρούν τέσσερις νίκες στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. 

Παράλληλα, προέρχονται από το σπουδαίο διπλό επί του Λεβαδειακού (2-1), ενώ οι Χανιώτες παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα Περιβόλια όντας αήττητοι σε έξι σερί ματς. 

Σε σύνολο 9 εντός έδρας αγώνων μετρούν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα με τέρματα 15-9. 

Ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει στον Μουνάφο που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών. Την περασμένη Πέμπτη ήρθαν ισόπαλοι κόντρα στην ΑΕΚ αναφορικά με τον πρώτο προημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας (0-0). Επίσης, επανέρχονται οι Στάθης, Καρυπίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνιεβιτς, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ν’ απομακρύνεται από την πρώτη προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, οι Ηπειρώτες μετρούν μία νίκη στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. Σε 9 εντός έδρας ματς μετρούν τρεις νίκες για να ηττηθούν είτε να φέρουν ισοπαλία ισάριθμες φορές με τέρματα 8-12. Ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Μπέριου που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και του Σκόνδρα ο οποίος αποθεραπεύτηκε έγκαιρα. Στον αντίποδα, θα απουσιάσει ο Λίλα έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Μπουκουβάλας.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ