«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα φιλόδοξος»

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα φιλόδοξος»

«Η ομάδα έχει μέταλλο και αυτοπειθαρχία», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τον θρίαμβο στην Γερμανία και για τα πλέι οφ και τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα φιλόδοξος και θέλει να νικάει σε κάθε αγώνα».

«Ο πρώτος στόχος το καλοκαίρι επειδή ήμασταν καινούργια ομάδα ήταν να προκριθούμε στους 16 της Ευρωλίγκας, ώστε να μην πάθουμε πανωλεθρία», σχολίασε ο κόουτς των «πρασίνων» και επισήμανε ότι: «Στο μαραθώνιο Τοπ 16 αγωνιζόμασταν κάθε μέρα καλύτερα. Μας βοήθησε η ήττα στην Μάλαγα, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σήμερα. Αποδείχθηκε πόσο καλή ομάδα είναι η Μάλαγα. Ο Παναθηναϊκός έχει μέταλλο, αυτοπειθαρχία. Θέλουμε να κρατάμε ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ ψηλά».

«Το μπάσκετ είναι… πρεσβευτής της Ελλάδας», παρατήρησε ο Πεδουλάκης. «Δείχνει ότι εάν έχει ισχυρές βάσεις, τεχνογνωσία και παραγωγή μπορείς να μένεις ψηλά».

«Παίκτες σαν τον Ζήση δεν το συζητάγανε καν να έρθουν στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι», αποκάλυψε ο προπονητής του «εξάστερου» και συνέχισε σχετικά: «Θα διορθώσουμε το θέμα του ελληνικού στοιχείου».

Σε ερώτηση ποιες ήταν οι πιο σημαντικές νίκες των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα, ο Πεδουλάκης απάντησε ότι: «Σημαντικές ήταν οι νίκες, που πετύχαμε όταν παίζαμε χωρίς τον Διαμαντίδη και τον Σχορτσιανίτη. Έχουμε ελάχιστα παιδιά με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και η κατάκτηση του Κυπέλλου μας βοήθησε ψυχολογικά. Στηρίξαμε τον Ούκιτς όταν τον αποδοκίμαζε ο κόσμος στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μάλαγα. Η πιο δύσκολη στιγμή όταν δεν είχαμε τους Διαμαντίδη, Σχορτσιανίτη, έπρεπε να κάνουμε πολλά τρικ για να αντεπεξέλθουμε».

Για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είπε ότι: «Τώρα έχουμε την ΤΣΣΚΑ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν φτάσει η ώρα θα ασχοληθούμε με τα πλέι οφ. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ φιλόδοξος».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ