Ο Λεμπρόν Τζέιμς “αγόρασε” την Μίλαν—Η επίσημη ανακοίνωση

Σε νέα εποχή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Μίλαν αφού επισημοποιήθηκε η εξαγορά της από την αμερικανική, RedBird Capital Partners, στην οποία μέτοχος είναι και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς.

Η εξαγορά έκλεισε με ένα ποσό κοντά στα 1.2 δισεκατομμύρια ευρώ και στους μετόχους πλέον της Μίλαν θα είναι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς και ο ράπερ Ντρέικ. Οι δύο τους αναμένεται να λάβουν και θέση στην διοίκηση της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η RedBird Capital Partners κατέχει το 11% της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ. Ο ιδρυτής της RedBird, Τζέρι Καρντινάλε έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς:

«Έχουμε σαφές όραμα για τη Μίλαν: να υποστηρίξουμε τους ταλαντούχους παίκτες και το προπονητικό τιμ για να φέρουν επιτυχίες στο γήπεδο και να επιτρέψουμε στους φιλάθλους μας να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες με αυτό το ιστορικό κλαμπ. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το δίκτυό μας παγκοσμίως, αλλά και την ικανότητά μας στην ανάπτυξη αθλητικών σταδίων για να διατηρήσουμε τη Μίλαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ