Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπλοκάρει και μεταγραφές της Γιουβέντους – ΦΩΤΟ

Ο 19χρονος Χαν Κουάνγκ-Σονγκ έχει ξεχωρίσει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τα χρώματα της Περούτζια, καθώς σε 17 εμφανίσεις έχει πετύχει εφτά τέρματα. Γι’ αυτό το λόγο, η Γιουβέντους έχει ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή και τον έχει στη λίστα με τους πιθανούς μεταγραφικούς της στόχους.

Πάντως ο Κουάνγκ-Σονγκ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το καθεστώς της χώρας του, κάτι που κάνει αρκετά διστακτική τη ”γηραιά κυρία” στο ενδεχόμενο απόκτησης του.

Πρόσφατα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κληθεί από την εκπομπή ”Domenica Sportiva”, αλλά λίγο πριν βγει ζωντανά ακύρωσε την παρουσία του στην ιταλική τηλεόραση.

Ο λόγος; Ένας αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας είχε απαγορεύσει δια τηλεφώνου την παρουσία του Κουάνγκ-Σονγκ στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν δεν υπάκουε θα επέστρεφε υποχρεωτικά στην πατρίδα του.

Αντ’ αυτού στην εκπομπή εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Περούτζια, Μασιμιλιάνο Σαντοπάδρε, ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Έλαβε κλήση από υπουργείο της χώρας του και του απαγόρευσαν να εμφανιστεί. Η διαπραγμάτευση με τη Βόρεια Κορέα είναι αδύνατη. Θέλουν να μιλάνε αποκλειστικά με τον παίκτη. Εάν δεν υπακούσει θα επαναπατριστεί. Ο Χαν είναι αρκετά φοβισμένος”.

Ο έλεγχος του 19χρονου από το καθεστώς δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με φήμες, ένα μέρος των χρημάτων που λαμβάνει πρέπει να τα στέλνει και να τα διαχειρίζεται η χώρα του, καθώς η Βόρεια Κορέα επιθυμεί την απόκτηση ξένων νομισμάτων, ώστε να αντιμετωπίσει τις κυρώσεις από τον ΟΗΕ.

Η εφημερίδα ”Tuttosport” αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον ποδοσφαιριστή πριν από μερικές ημέρες. Πάντως, το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές πριν κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ