Ο Ανδριανός ζήτησε τις παραιτήσεις του ΔΣ του Αγίου Κοσμά

Ο Ανδριανός ζήτησε τις παραιτήσεις του ΔΣ του Αγίου Κοσμά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός πραγματοποίησε την Παρασκευή αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του καταδυτηρίου του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, όπου είδε τις συνθήκες λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Ο κ. Ανδριανός συζήτησε με προπονητές και αθλητές για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των βατήρων του καταδυτηρίου, ο Υφυπουργός υπέγραψε εντολή προς την Διεύθυνση Οικονομικού της ΓΓΑ για την ανάληψη σχετικής πίστωσης και την άμεση εκταμίευση ποσού ύψους 60.000 ευρώ προς το ΕΑΚ Αγίου Κοσμά. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την αγορά τεσσάρων νέων τραμπολίνων στο κλειστό καταδυτήριο.

 

Ο κ. Ανδριανός ζήτησε ακόμη την παραίτηση της Διοίκησης του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά με αφορμή το ατύχημα που συνέβη την Πέμπτη.

Όπως τόνισε ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής καταδύσεων, Πέτρος Φυρίγος, στον Real FM 97.8, o Υφυπουργός ήταν ενήμερος για την κατάσταση του προπονητηρίου και θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει ευαισθητοποιηθεί και να έχει διευθετήσει το θέμα, πριν κινδυνέψει αθλητής.

 Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, όπου προετοιμάζεται η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο στο Βερολίνο, ο Φαφαλής, ενώ εκτελούσε άσκηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης… έχασε κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του, με τον βατήρα, πάνω στον οποίο βρισκόταν, να κόβεται στα δύο. Αποτέλεσμα ήταν ο αθλητής να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά και να διαγνωστεί με θλάση στη μέση.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αθλητής γλίτωσε από θαύμα στον Άγιο Κοσμά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ