Ντεμπούτο με γκολ για τον Λάζαρο

Ντεμπούτο με γκολ για τον Λάζαρο

Σούπερ Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής άσος έκανε ντεμπούτο με τη Μπολόνια και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, δίνοντας στους «ροσομπλού» τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Φιορεντίνα για την 26η αγωνιστική…

Μιλάμε για γειτονική μάχη με αντιπαλότητα, γνωστή ως ντέρμπι των Απέννινων. Σε ματς που ήταν βασικός ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ έχασε απίστευτη ευκαιρία ο Χουάν Κουαδράδο για τους «βιόλα». 

Η Μπολόνια με τη νίκη της έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της, αφού έφτασε τους 29 βαθμούς και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φιορεντίνα έμεινε στους 42 πόντους, στο -2 από την 5η θέση και την Ίντερ.

Ο Έλληνας διεθνής άσος μπήκε στον αγώνα στο 69’ στη θέση του Γκαμπιαντίνι και πέτυχε το 2-1 με πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό στο 84’.

Ο Λιάγιτς είχε δώσει προβάδισμα στη Φιορεντίνια στο 27’, ενώ ισοφάρισε για τη Μπολόνια ο Μότα στο 58’ με κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ. Ο Παναγιώτης Κονέ έπαιξε σε όλο το ματς. Το ματς ήταν να γίνει την Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης.

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ