Ντάνι Άλβες : «Ήμουν μεθυσμένος. Δεν θυμάμαι τίποτα»-Τι είπε στη σύζυγό του για την 23χρονη

Με τη σύζυγό του, Τζοάνα Σανθ , συναντήθηκε στις φυλακές της Βαρκελώνης ο Ντάνι Άλβες , ο οποίος υποστήριξε στη συνομιλία που είχαν ότι δε θυμάται τίποτα και πώς ήταν μεθυσμένος σχολιάζοντας τις εις βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη σε κλαμπ στη Βαρκελώνη.

Ντάνι Άλβες: Πρόταση της εισαγγελίας για παραμονή του στη φυλακή

Ο λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ κι ένα μήνα στη φυλακή  για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας “O’ Globo”, ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ και ισχυρίστηκε στη σύζυγό του,  Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο.

Ντάνι Άλβες: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η σύζυγός του

Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco μετέδωσε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε δύο φορές στη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ, πριν εκείνη τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Ντάνι Άλβες: «Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν», κατέθεσε η 23χρονη

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Mundo Deportivo”, η υπεράσπιση του Βραζιλιάνου άσου παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή κατά το επεισόδιο που οδήγησε στην καταγγελία, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ήταν μια συναινετική πράξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ