Νίκη Marquez στην Ινδιανάπολη

Νίκη Marquez στην Ινδιανάπολη

Ούτε στην Ινδιανάπολη σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Marc Marquez. Στην ιστορική πίστα ο Ισπανός της Repsol Honda πήρε τη 10η νίκη του σε 10 αγώνες και συνέχισε να γράφει ιστορία.

Ο Marquez χρειάστηκε περίπου τον μισό αγώνα για να βρεθεί στην πρώτη θέση, μετά την κακή εκκίνηση που έκανε, και ύστερα δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να τον ακολουθήσουν.

Οι δύο εργοστασιακές Yamaha ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, με τον Valentino Rossi να οδηγεί στους πρώτους γύρους και τον Jorge Lorenzo να απειλεί τον Marquez, αλλά δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό του νικητή μέχρι το τέλος. Στο τέλος του αγώνα έδωσαν τη δική τους μάχη για τη 2η θέση, στην οποία επικράτησε ο Lorenzo, αφήνοντας τον Rossi στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Dani Pedrosa ξεκίνησε από αρκετά πίσω και είχε επιλέξει τα σκληρότερα ελαστικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει σταδιακά θέσεις και να τερματίσει τελικά στην 4η.

Ο Pol Espargaro με την Tech 3 Yamaha πήρε την 5η θέση και πίσω του βρέθηκε ο ομόσταβλός του, Bradley Smith.

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στον αγώνα και μάλιστα στους πρώτους γύρους διεκδικούσε την πρωτιά. Αργότερα όμως έπεσε πιο πίσω για να τερματίσει τελικά 8ος, μπροστά από τον Cal Crutchlow.

Ο Scott Redding έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τερμάτισε 8ος, μπροστά από τον Hiroshi Aoyama. Βαθμολογήθηκε στον τελευταίο αγώνα του στις ΗΠΑ ο Colin Edwards, παίρνοντας τη 13η θέση.

Ο αγώνας της Ινδιανάπολης είχε αρκετές εγκαταλείψεις, καθώς οι Leon Camier, Andrea Iannone, Aleix Espargaro, Stefan Bradl, Danilo Petrucci, Hector Barbera, Alvaro Bautista και Yonny Hernandez, για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ