Νίκη για να τριτώσει το… καλό

Νίκη για να τριτώσει το… καλό

Τείνει να γίνει καταραμένος αριθμός. Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός κάνει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στο τρίτο παιχνίδι το αποτέλεσμα «στραβώνει».

Στα τέλη Σεπτεμβρίου νίκησε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο αλλά ακολούθησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το Νοέμβριο νίκησε Άρη στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΣ Γιάννινα στην –κλειστή για τον κόσμο λόγω τιμωρίας- Λεωφόρο αλλά «σκόνταψε» στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τον Δεκέμβριο επικράτησε του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά και της Ξάνθης στη Λεωφόρο όμως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Θεωρητικά απόψε κόντρα στον Πλατανιά στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έχει μοναδική ευκαιρία να πετύχει για πρώτη φορά φέτος τρίτη διαδοχική νίκη. Είναι στο σπίτι του, είναι πια πολύ πιο υποψιασμένος και στη Βέροια έδειξε ότι επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις. Αφήστε δε που το κακό τρίτωσε!

Στην προσπάθεια του αυτή ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει τους ανέτοιμους Μέντες, Σίλντενφελντ, Πέτριτς και τον άρρωστο Δώνη. Λογικά δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με τον αγώνα στη Βέροια.

Ο Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει αντί του Κουτρουμπή –έχασε προπονήσεις λόγω προβλήματος στο δικέφαλο- και ο Αμπεΐντ αντί του Ατζαγκούν.

Η νίκη θα φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη θέση, προσθέτοντας πίεση στον ΠΑΟΚ και παράλληλα θα διατηρήσει το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ