Μυστηριώδης… “διασώστης”

Μυστηριώδης… “διασώστης” 

Όπως αναμενόταν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ενέκρινε το δάνειο των 400.000 ευρώ από τον άγνωστο Χ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στα ταμεία της ομάδας το συγκεκριμένο ποσό.

Σχεδόν τα μισά χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των υπαλλήλων, περίπου 50.000 θα δοθούν στην ερασιτεχνική ΑΕΚ και τα υπόλοιπα θα μείνουν στο ταμείο τις ΠΑΕ για επείγουσες υποχρεώσεις. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναρτηθηκε η ανακοίνωση η οποία περιλαμβάνει μερικές διευκρινήσεις.

Ανακοίνωση για το δάνειο:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α. Η υπογραφή της σύμβασης με εταιρεία του εξωτερικού και τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής κ. Θεόδωρο Λιμοντζόγλου για χορηγία άτοκου δανείου ποσού 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 300.000 για την ΠΑΕ και 100.000 για την Ερασιτεχνική έναντι οφειλών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να επιστρέψει το ως άνω ποσό τον Σεπτέμβριο του 2013. Ειδικώς συμφωνήθηκε ότι αν εντός τριών ημερών από σήμερα δεν μπουν τα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανωτέρω συμφωνία δεν θα έχει καμία ισχύ.

β. Επίσης, όπως είχαν υποχρέωση, οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρέλος και Παναγιώτης Βαλασόπουλος έκαναν την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων που τους είχαν ζητηθεί, ενώ η συγκεκριμένη ενημέρωση θα συνεχιστεί αν ζητηθεί από οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ