MotoGP:Ο Bradl επισκίασε τις Yamaha

MotoGP:Ο Bradl επισκίασε τις Yamaha

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε η 3η περίοδος ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Ινδιανάπολης, όπου ο καλός καιρός επέτρεψε να πέσουν οι χρόνοι. Ο Stefan Bradl της LCR Honda έκανε τη μίνι-έκπληξη, καθώς βρέθηκε για λίγα χιλιοστά μπροστά από τις εργοστασιακές Yamaha των Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

Το κέρδος σε χρόνο που δίνει η μαλακότερη γόμα των ελαστικών έκανε τα τελευταία λεπτά του FP3 να μοιάζουν με κατατακτήριες δοκιμές, καθώς όλοι βελτίωναν τους χρόνους τους, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν θέση στη 10άδα που οδηγεί απευθείας στο Q2.

Λίγο πριν από το τέλος οι Rossi και Lorenzo ανέβηκαν στις δύο πρώτες θέσεις, δείχνοντας την ταχύτητα της Yamaha στην ανασχεδιασμένη πίστα, αλλά στο τέλος ήταν ο Stefan Bradl που τους πήρε την κορυφή στον πίνακα των χρόνων.

Ο Andrea Dovizioso έφερε την Ducati στην 4η θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro της Tech 3 Yamaha, ο οποίος έκανε ένα από τα πιο θεαματικά «σωσίματα» του MotoGP, καταφέρνοντας να μείνει πάνω στη μοτοσικλέτα όταν περνώντας πολύ μέσα από ένα κερμπ το γόνατό του βρήκε στο γρασίδι.

Ο Marc Marquez στο τέλος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του όσο οι υπόλοιποι και έμεινε στην 6η θέση, μπροστά από τον Andrea Iannone, ο οποίος είχε ένα μηχανικό πρόβλημα στην Pramac Ducati του στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ο Bradley Smith με την άλλη Tech 3 Yamaha ήταν 8ος και στην 9η θέση ακολούθησε ο Dani Pedrosa με τη δεύτερη Repsol Honda. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Aleix Espargaro κατάφερε να βελτιωθεί αρκετά για να πάρει τη 10η θέση από τον Yonny Hernandez.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ