Μίτσελ: Όπως με Ατλέτικο και Γιούβε

Μίτσελ: Όπως με Ατλέτικο και Γιούβε

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο Μίτσελ για τον εφετινό ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη, ζητώντας το 100% από τους παίκτες του, όπως έκαναν στα εντός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην κάμερα της Nova:

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα πολύ ενωμένη. Και ο προπονητής τους έχει καταφέρει να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία ομάδα δυνατή. Μία ομάδα επιθετική. Όμως, τις επιθέσεις της τις κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δε χρειάζεται άλλα πράγματα για να αποδείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα, όπως έκανε άλλες χρονιές. Αυτό σημαίνει καλά πράγματα για τη δουλειά που κάνει ο προπονητής τους. Όλα αυτά μιλάνε πολύ καλά για την δουλειά που κάνει ο προπονητής, οι παίκτες, η ομάδα και τα αποτελέσματα και όχι για την δουλειά που κάνουν οι παράγοντες».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε φτάνοντας στο μέγιστο επίπεδό μας. Να φτάσουμε στο 100% της απόδοσής μας. Θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σαν να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο. Δε θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα, κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, ούτε καν από την κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να τους κερδίσουμε».

Για το πως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμείς θέλουμε να το παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ