Μίτσελ: Κανένας άλλος χαμένος βαθμός

Μίτσελ: Κανένας άλλος χαμένος βαθμός

 

Να μην ξαναγίνουν λάθη που στερούν βαθμούς από την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

«Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους . Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του Και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα.

Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς»

Ο Μίτσελ μίλησε επίσης:

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι καλό για τους παίκτες πάνω απ’ όλα. Είμαστε όλο και πιο κοντά στα καλά αποτελέσματα κι αυτό μας κάνει να είμαστε περισσότερο ενωμένοι. Κι ο κόσμος μας, αλλά κι ο κόσμος στην Ευρώπη ξέρουν πλέον ότι για να μας κερδίσει κάποιος θα πρέπει να παλέψει πολύ.

Με εκπλήσσει ότι ο κόσμος μας δεν είναι στενοχωρημένος από την ήττα, αλλά περήφανος για την ομάδα γιατί αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός όπου πάει διεκδικεί τη νίκη. Θυμάμαι όταν ήρθα στον Ολυμπιακό υπήρχε παιχνίδι για την Ευρώπη και ένα κλίμα «πάμε και βλέπουμε». Τώρα είμαστε σε θέση να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάζουμε γκολ και να είμαστε όλο και πιο κοντά στο να πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε. Κι όσοι ήταν μαζί μας στο Τορίνο, αλλά και όλος ο κόσμος μας, είδε ότι έτσι είναι…»

Για τον Μποτία και αν δίνει απαντήσεις: «Συμβαίνει αυτό, να μην υπάρχει υπομονή και να γίνονται βιαστικά συμπεράσματα. Και με εμένα είχε συμβεί όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Ο Μποτία έβαλε γκολ, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Ανυπομονούμε να γυρίσει και ο Σιόβας για να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός σε αυτές τις θέσεις».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Κώστας είναι ένας γκολτζής. Χρειάζεται να τον βοηθήσει και η ομάδα σε αυτό. Σε κάποιες φάσεις εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες, σε άλλες όχι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιθετική δουλειά του, όμως θα πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθάει περισσότερο αμυντικά την ομάδα από τη θέση του. Είναι παίκτης που ψάχνει μπάλα, πολύ καλός στις επιθετικές προσπάθειες, στα σουτ, να βάλει γκολ… Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάνει τη δουλειά που του ζητάμε. Πρέπει να μας βοηθήσει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία, το έχουμε συζητήσει μαζί του γιατί είναι ένας βασικός παίκτης μας. Ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει, γιατί το έχει κάνει κι άλλες φορές».

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ