Μίτσελ: Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα

Μίτσελ: Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα

Ο Μίτσελ είπε ότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα ματς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής για την άμυνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του Σιόβα.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη «λευκή» ισοπαλία, ο Μίτσελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πολλές εξηγήσεις και δικαιολογίες, το ματς ήταν πολύ μοιρασμένο, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλά και πήρε τον έλεγχο στο κέντρο. Αυτό μας δημιούργησε δυσκολίες, όμως η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, δεν νιώσαμε σήμερα άνετα. Στο Β’ μέρος, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά μας έλειπε η ακρίβεια στα σουτ. Όμως όταν παίζεις με τον Ατρόμητο δεν μπορείς να είσαι απρόσεκτος, όπως με τη φάση του Παπαδόπουλου, αλλά ευτυχώς το εκπληκτικό σουτ απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Ξέρουμε ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα, διότι παίζει και ο αντίπαλος».

Για τον Σιόβα και αν θα γίνει μεταγραφή αμυντικού:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τον Δημήτρη. Είναι, εκτός από σπουδαίος παίκτης, και καλός μας συνάδελφος, αγαπημένη προσωπικότητα για όλους μας. Θα σκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα για τις ανάγκες μας και θα αποφασίσουμε για  το τι θα κάνουμε. Ο Δημήτρης μπορεί να προλάβει το Μουντιάλ, αλλά εμείς δυστυχώς μάλλον θα τον χάσουμε για όλη τη σεζόν».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ