Μίλτος Τεντόγλου: Αυτό είναι το γούρι που έχει στους αγώνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναχώρησε για την Τουρκία όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ξεκαθαρίζοντας πως έχει στόχο το χρυσό, ενώ αποκάλυψε το γούρι για τους αγώνες.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δέχτηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω.

Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι ok» απάντησε ο Μίλτος Τεντόγλου κάνοντας χιούμορ μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την ακύρωση της επίδοσής του λόγω των παπουτσιών.

Μίλτος Τεντόγλου

Ακόμα, ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε στην κάμερα το γούρι του, που είναι ένα βραχιολάκι στο πόδι, το οποίο έδειξε για πρώτη φορά στην κάμερα. «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ