Γιώργος Τράγκας: Τα δύο ακίνητα στην Αμερική που έκαναν φτερά – Εξώδικο στην Μαρία Καρρά από τον γιο του

Αποφασισμένος να πάει την υπόθεση της κληρονομιάς του πατέρα του, Γιώργου Τράγκα, μέχρι τέλους είναι γιος του Γιάννης, ο οποίος ενημερώθηκε από τους Αμερικανούς δικηγόρους που είχε προσλάβει στις ΗΠΑ για να ψάξουν τα ακίνητα του πατέρα του, ότι δύο από αυτά έχουν αλλάξει χέρια.

Γιώργος Τράγκας: Αποδεσμεύτηκε τραπεζικός λογαριασμός της Μαρίας Καρρά – Τι είπε ο δικηγόρος της – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Λας Βέγκας και ένα στην Ουάσινγκτον τα οποία, οι δικηγόροι του Γιάννη Τράγκα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού διαπίστωσαν ότι έχουν πουληθεί ή μεταβιβαστεί σε άλλες εταιρίες, αγνώστου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο Γιάννης Τράγκας έστειλε εξώδικο στην τελευταία σύζυγο του πατέρα του Μαρία Καρρά, ενώ για την υπόθεση μίλησε ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.  Όπως εξήγησε, αυτό που ο γιος του εκδότη επιθυμεί είναι να  ολοκληρωθεί η πλήρης απογραφή του συνόλου της κληρονομιάς ενώπιον του ελληνικού Δημοσίου ώστε να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο και να πληρωθεί ό,τι αναλογεί.

Γιώργος Τράγκας: «Ξέχασε» να δηλώσει 30 εκατομμύρια ευρώ η Μαρία Καρρά – Μηδενικά Πόθεν Έσχες για πέντε χρόνια
Σύμφωνα με την εφημερίδα ONTime, η Μαρία Καρρά λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα μετακόμισε στο Μαϊάμι, σε ένα διαμέρισμα 155 τετραγωνικών μέτρων και από εκεί παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα.
Από την μεριά του, ο Γιάννης Τράγκας, πούλησε την βίλα του στη Μύκονο την οποία του είχε παραχωρήσει όσο βρισκόταν εν ζωή ο πατέρας του, προκειμένου να προσλάβει δικηγόρους στις ΗΠΑ.
Ο μικρός γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ, αποποιήθηκε το μερίδιό του από την κληρονομιά του πατέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ