Γιάννης Οικονόμου: Η αινιγματική απάντηση για το υπουργικό της Παρασκευής και τις εκλογές

Kλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε για το εάν το υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα είναι και το τελευταίο πριν από τις εκλογές 2023.

Οικονόμου: Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για το εάν το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής είναι το τελευταίο, για το πόσες ενημερώσεις θα κάνει ο ίδιος, και για το ποσοστό αύξησης του κατώτατου μισθού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είπε ότι στο υπουργικό της Παρασκευής θα πάρετε τις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα.

Για το ζήτημα της Σοφία Νικολάου επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει, θα υπάρξει και η απάντηση στο θέμα αυτό. «Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν υπήρχε πιθανότητα στελέχους της ΝΔ να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της ΝΔ ή υποψήφιος στις εκλογές» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε:  «Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προσπαθούν να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Νικολάου είναι γιατί στην πραγματικότητα η κα Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής τους.

Το μοντέλο διακυβέρνησης της αυτοδυναμίας που ισοδυναμεί με ασυδοσία, που οδηγεί στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ