Με ερωτηματικό Κάμινγκς στη Βοημία ο Άρης

Σε ένα προάστιο της Πράγας, στην καρδιά της Βοημίας, εκεί που εδρεύει η μόνιμη πρωταθλήτρια Τσεχίας, ο Άρης θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι φιλοξενούνται σήμερα (19:30) από τη Νίμπουρκ με στόχο την τρίτη τρίτη εκτός έδρας νίκη τους στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ως προς την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό. Εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Άρης (απουσιάζει ο Καββαδάς, είναι ερωτηματικό αποτελεί ο Κάμινγκς), προέρχεται και από τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες. Μεσολάβησε και ένα ταξίδι μέχρι την Τσεχία, οπότε η κούραση θα είναι μία παράμετρος.

Οσον αφορά τον Γουίλ Κάμινγκς είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Δημήτρη Πρίφτη για τον σημερινό αγώνα, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δεν προπονήθηκε χθες. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατό του στην προθέρμανση και έμεινε εκτός. Ακολούθησε θεραπεία, έβγαλε μέρος της προπόνησης σήμερα το πρωί και λογικά θα είναι σε θέση να βοηθήσει έστω κι αν δεν βρίσκεται στο 100% ετοιμότητας.

Με νίκη οι κίτρινοι κλειδώνουν από πολύ νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα βάζουν τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης ή της δεύτερης θέσης, που οδηγούν στην… μεθεπόμενη φάση καθώς βάσει του τελικού format της διοργάνωσης οι πρώτοι και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι προκρίνονται στον β’ γύρο των πλέι οφ).

Σε τακτικό επίπεδο, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε για ακόμα μια φορά την σημασία της σωστής αμυντικής λειτουργίας, των ριμπάουντ και των λαθών.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγώνα Νίμπουρκ – Άρης εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ