Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Διαγνώστηκε με δύο μορφές καρκίνου – Οι πρώτες δηλώσεις της

Μία νέα σκληρή μάχη καλείται να δώσει η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα και στο στήθος.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ναβρατίλοβα για τη μάχη με τον καρκίνο

Η 66χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία και στο παρελθόν είχε εμφανίσει καρκίνο του μαστού, πρόκειται να ξεκινήσει θεραπεία στη Νέα Υόρκη αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η Ναβρατίλοβα δήλωσε ότι και οι δύο καρκίνοι εντοπίστηκαν σε πρώιμο στάδιο. «Το διπλό χτύπημα είναι σοβαρό, αλλά διορθώνεται, και ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα», είπε και πρόσθεσε πως «θα είναι άσχημα για λίγο αλλά θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο γάμος της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα – ΦΩΤΟ

Η θρυλική τενίστρια παρατήρησε έναν πρησμένο λεμφαδένα στον λαιμό της κατά τη διάρκεια των τελικών του WTA στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, τον Νοέμβριο.

Η βιοψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα, σε πρώτο στάδιο.

Η Ναβρατίλοβα για τον Τραμπ: Ντροπή μας…

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε επίσης ένα εξόγκωμα στο στήθος της, το οποίο αργότερα διαγνώστηκε ως καρκίνος.

Η Ναβρατίλοβα επρόκειτο να καλύψει το Αυστραλιανό Open αυτόν τον μήνα, από το στούντιο του Tennis Channel, ωστόσο θα κάνει κάποιες περιστασιακές εμφανίσεις εξ’ αποστάσεως.

Το 2010 η εννέα φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon είχε δηλώσει ότι ένιωθε «αβοήθητη» αφού διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την είδηση ούτως ώστε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ