Κύκλωμα κοκαΐνης: Στον ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες – Αποκόμισαν 70.000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται οι τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Αττική. Μεταξύ αυτών και ο 64χρονος, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Κύκλωμα ναρκωτικών: «Υπερβολική η δικογραφία» λέει ο δικηγόρος του 64χρονου – Οι διάλογοι –«φωτιά»

Οι τέσσερις συλληφθέντες πέρασαν στις 11 το πρωί το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση. Μετά τις απολογίες τους, ανακριτής και εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσουν για την ποινική τους μεταχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά και όπλα.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Αλλόκοτα όσα λέγονται, αυτή τη φορά θα κάνω αγωγές» – Ο διάλογος και η διάψευση Κούγια

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του με την υπόθεση. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, σημείωσε σε δήλωσή του ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει για την εν λόγω υπόθεση. «Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα μέλη του κυκλώματος φέρεται πως αποκόμισαν περίπου 70.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα περίπου τριών μηνών.

Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται με την οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, ούτε είναι κουμπάρος του αρχηγού

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ