Δημοσίευμα «φωτιά» για τον Πούτιν: Οι στρατιώτες – ηθοποιοί και η μυστηριώδης γυναίκα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν όπως φαίνεται… χρησιμοποίησε ηθοποιούς για να υποδυθούν στρατιώτες, ενώ όπως αναφέρει η Dailymail φορούσε αλεξίσφαιρο κάτω από το κοστούμι του για την ετήσια τηλεοπτική του ομιλία για την Πρωτοχρονιά.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, 70 ετών, εθεάθη σε πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Μόσχα να μεταδίδει το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ενώ στεκόταν μπροστά από αρκετούς άνδρες και γυναίκες ντυμένους με στρατιωτική στολή. Στη συνέχεια, το κλιπ τον έδειχνε να σηκώνει το ποτήρι του και να στέλνει τις ευχές του για την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, όσοι διαθέτουν παρατηρητικότητα πρόσεξαν ένα ασυνήθιστο εξόγκωμα κάτω από το σακάκι του κοστουμιού του, υποδηλώνοντας ότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο ως πρόσθετη προφύλαξη. Άλλοι υποστήριξαν ότι ο Πούτιν είναι τόσο παρανοϊκός για τη θέση του που απειλείται, που το Κρεμλίνο χρησιμοποίησε ηθοποιούς για να παρουσιαστούν ως στρατιώτες και γιατροί κατά την ομιλία του, για να μην υπάρξουν πρόσθετοι «κίνδυνοι».

Μία από τους φερόμενους ηθοποιούς είναι μια ξανθιά γυναίκα, η οποία στέκεται πίσω από τον δεξί ώμο του Πούτιν. Όπως και οι υπόλοιποι είναι με στρατιωτική ενδυμασία και νωρίτερα έλαβε μετάλλιο από τον Ρώσο Πρόεδρο.

Πούτιν

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που την βλέπουν με τον Πούτιν. Στη χθεσινή εμφάνιση παρασημοφορήθηκε με μετάλλιο από τον Ρώσο Πρόεδρο ως ανώτερος λοχαγός στην ιατρική υπηρεσία του στρατού που ονομάζεται Anna Sidorenko.

Αλλά το Μέσο Ενημέρωσης Sibir.Realii – που συνδέεται με το Radio Liberty – ισχυρίζεται ότι είναι μια μυστηριώδης γυναίκα που κάποτε ονομαζόταν πράκτορας Κορνέτο, αφού εντοπίστηκε να πουλάει παγωτό στον Πούτιν.

Ούτε αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση στις εκδηλώσεις του, υποστήριξε το ειδησεογραφικό site. Η υποψία είναι ότι –αν όντως πρόκειται για την ίδια γυναίκα– είναι ένα αξιόπιστο μέλος της ασφάλειάς του και όχι στρατιωτική γιατρός όπως την παρουσίαζαν.

«Το Realii παρατήρησε ότι ένας από τους στρατιώτες που στεκόταν πίσω από τον Πούτιν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του ομιλίας ήταν μια γυναίκα που εμφανίστηκε πολλές φορές σε πλάνα με τον Πρόεδρο, σε διάφορους ρόλους», ανέφερε η εφημερίδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ