Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε εύκολα στον 3ο γύρο του US Open

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open συνεχίζεται, καθώς επιβλήθηκε σήμερα (2/09) της Κατερίνα Σινιάκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο γύρο του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Η 4η αναμέτρηση με την Τσέχα σε τουρνουά τέτοιου επιπέδου, είχε απόλυτη πρωταγωνίστρια την Σάκκαρη. Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Σινιάκοβα έχουν παίξει από μια φορά στα τρία Majors (Australian Open, Wimbledon και Roland Garros) και το US Open ήταν το μοναδικό στο οποίο δεν είχαν συναντηθεί, μέχρι απόψε, που η Σάκκαρη έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να φτάσει σχετικά εύκολα στο 2-0.

Κι αν στο πρώτο δυσκολεύτηκε κάπως, στο δεύτερο έκανε πραγματικά επίδειξη δύναμης. Το σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Σάκκαρη, η οποία βρέθηκε να χάνει 2-0 με το break της αντιπάλου της.

Από κει και πέρα, όμως, πήρε έξι συνεχόμενα games για να κάνει το 6-2 και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα τεθεί ξανά αντιμέτωπη με αθλήτρια από την Τσεχία, καθώς θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Πέτρα Κβίτοβα-Κριστίνα Πλίσκοβα.

 

 

 

 

Συνεχίζει και ο Τσιτσιπάς στο US Open

Tσιτσιπάς-US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δυσκολεύθηκε περισσότερο του αναμενομένου, ωστόσο προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε στον Β` γύρο με 6-3, 6-4, 6-7 (5), 6-0 του Γάλλου, Αντριάν Μαναρινό (Νο 44) και συνεχίζει την πορεία του στο κορυφαίο τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς προερχόταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ματς των πέντε σετ με τον Αντι Μάρεϊ. Και προσπάθησε να «καθαρίσει» νωρίς τον αγώνα με τον Μαναρινό.

Πήρε με σχετική ευκολία τα πρώτα δύο σετ και ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση και του τρίτου, όμως ο Μαναρινό έβγαλε αντίδραση με μείωσε στο τάι μπρέικ. Κάπου εκεί, ο Τσιτσιπάς «θύμωσε» και έφθασε στην νίκη με συνοπτικές διαδικασίες, επικρατώντας στο τέταρτο σετ με 6-0.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ