Μαρία Αριστοτέλους: «Η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν και η πρώτη νίκη» – Συγκλονίζει η Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ που διαγνώστηκε με καρκίνο

Για την διάγνωσή της με καρκίνο μίλησε για πρώτη φορά η Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Mαρία Αριστοτέλους, η οποία γνωστοποίησε την συγκεκριμένη είδηση χθες (12/10) με μια συγκλονιστική ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ μίλησε στο Mega για τη διάγνωσή της αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Δεν θεωρώ πως ο καρκίνος που περνώ εγώ, είναι κάτι πιο δύσκολο από το τον αγώνα που δίνει ο οποιοσδήποτε για να ζήσει», ανέφερε η Βαλκανιονίκης του επί κοντώ και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ψηλαφούσα ένα υγρομπαλάκι σε σχήμα φασολιού. Βρήκαμε άλλους 4 στο ίδιο σημείο. Αυτό που ψηλαφούσα εγώ δεν ήταν ένας αλλά συνολικά 4, ενώ φάνηκε ότι έχω μετάσταση και στα οστά»

Η ίδια στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν τυχερή που έμαθε εγκαίρως τι συμβαίνει και ήδη το αντιμετωπίζει.

«Όλες μου οι εξετάσεις έβγαιναν καθαρές. Θα χάναμε περισσότερο χρόνο ψάχνοντας», είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Ακόμη, αναφορικά με την μάχη που έχει να δώσει είπε: «Δεν θα περάσει από μόνος του, Αυτό το ξέρουμε όλοι. Θέλει θεραπεία. Δεν πρέπει να προσποιούμαστε πως δεν έχουμε τίποτα, ενώ υπάρχει κάτι. Αυτό δεν βγάζει πουθενά»

«Να αποδεχόμαστε αυτά που έχουμε, να προσπαθούμε για το καλύτερο και το σημαντικότερα είναι να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Η υγεία είναι πολύ σημαντική αλλά δεν είναι μόνο αυτή… Πρέπει να έχω πειθαρχία σε κάποιους κανόνες που έχουν μπει τώρα στην ζωή μου. Ευτυχώς πάντα είχα και έχω πειθαρχία

Στην πορεία βγήκε η μετάσταση στα οστά, το οποίο σόκαρε περισσότερο τον περίγυρό μου, όχι εμένα τόσο», συμπήρωσε η ίδια.

Τέλος, στις δηλώσεις της η πρωταθλήτρια του επί κοντώ τόνισε: «Η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν και η πρώτη νίκη, πηγαίνω βήμα βήμα δεν μπορώ να σκεφτώ το τέλος. Πάντα έλεγα ότι η ζωή που ζούμε είναι αυτή που ζούμε τώρα. Δεν χρειάζεται να πάθει κάποιος καρκίνο για να το συνειδητοποιήσει είναι πολύ σημαντικό κανείς να το προβλέψει», ανέφερε η Μαρία Αριστοτέλους»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ