Lotus: Δεν μπορούμε να κυριαρχήσουμε

Lotus: Δεν μπορούμε να κυριαρχήσουμε

Τους στόχους της Lotus ενόψει το 2014 έθεσε το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, τονίζοντας πως δεν έχουν τους απαραίτητους πόρους για να κυριαρχήσουν.

Την άποψη ότι το περιορισμένο μπάτζετ που έχει η Lotus, συγκριτικά με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος της Formula 1, δεν θα την επηρεάσει στην εξέλιξη του μονοθεσίου για το 2014, εξέφρασε ο Ερίκ Μπουγιέ.

Το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύουν πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν, αφού γνώριζαν ότι δεν θα είχαν τους απαραίτητους πόρους να διαθέσουν σε αυτό.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έθεσε τους στόχους ενόψει του 2014, δηλώνοντας πως δεν θα είναι σε θέση να κυριαρχήσουν, αλλά θα μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

«Όταν δεν έχεις τα χρήματα, πρέπει να έχεις ιδέες. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το αυτοκίνητο του 2014 πριν δύο χρόνια γιατί δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε πολλά χρήματα σε αυτό», ήταν τα λόγια του Μπουγιέ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κανείς δεν ξέρει που θα είμαστε την επόμενη σεζόν, αλλά με τις πόρους που έχουμε σίγουρα δεν μπορούμε να κυριαρχήσουμε , ωστόσο τα πράγματα φαίνονται καλά. Ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος είναι να διεκδικούμε μία θέση στο βάθρο».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ