Το live της μεγάλης μάχης του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβο επί του Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Madrid Open θέλοντας να γράψει ξανά ιστορία.

Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης.

– Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο γκέιμ και προηγείται 1-0 του Στέφανου Τσιτσιπά.

– Μπρέικ από τον Τζόκοβιτς. Ο Νόλε «έσπασε» το σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή και πήρε προβάδισμα δύο γκέιμ στο πρώτο σετ (2-0)

– Ο Τζόκοβιτς έχει μπει δυνατά στην αναμέτρηση και προηγείται, πλέον, 3-0 του Στέφανου Τσιτσιπά. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το κοινό της Μαδρίτης δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή.

– «Άνοιξε» λογαριασμό στο τέταρτο γκέιμ της αναμέτρησης ο Τσιτσιπάς, ο οποίος με εντυπωσιακούς πόντους κατάφερε να μειώσει σε 3-1.

– Σε ένα γκέιμ με εντυπωσιακούς πόντους και από τις δύο πλευρές, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να το κλείσει και πλέον το σκορ στο πρώτο σετ είναι 4-1 υπέρ του Σέρβου τενίστα.

– Με δύο υπέροχους winner, μεταξύ άλλων, και προλαβαίνοντας το ντροπ του Τζόκοβιτς, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να «κλείσει» το έκτο γκέιμ και μείωσε σε 4-2.

– Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του σετ έφτασε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος προηγείται με 5-2 του Τσιτσιπά.

– «Ζωντανός» έμεινε στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κράτησε εύκολα το σερβίς του και μείωσε σε 5-3.

– Ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ στον τελικό της Μαδρίτης με τον Τζόκοβιτς να το κατακτάει με 6-3 σε 41 λεπτά.

Το πρώτο σετ σε αριθμούς

– Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε εύκολα το σερβίς του στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ και προηγείται του Τζόκοβιτς με 1-0.

– Ισοφάρισε σε 1-1 ο Τζόκοβιτς. Ο Τσιτσιπάς παίζει πάρα πολύ καλά, αλλά ο Σέρβος τενίστας μοιάζει «ασταμάτητος».

– Χαρακτήρα έδειξε στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ ο Έλληνας πρωταθλητής. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απειλήθηκε με δύο break points από τον Τζόκοβιτς, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και με μεγάλους πόντους και πήρε το γκέιμ. Προηγείται, πλέον, με 2-1.

– Αλάνθαστος ο Τζόκοβιτς, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 στο δεύτερο σετ.

– Ο Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα – δύσκολα στο πέμπτο γκέιμ, καθώς επέτρεψε στον Τζόκοβιτς να μειώσει σε 40-30 από 40-0, αλλά κατάφερε να κλείσει το γκέιμ και πλέον προηγείται με 3-2. Εξαιρετική η παρουσία έως τώρα του Έλληνα πρωταθλητή.

– Ο Τσιτσιπάς το πάλεψε στο έκτο γκέιμ, έφτασε στο 30-40, αλλά δεν κατάφερε να «αγχώσει» τον Τζόκοβιτς, ο οποίος ισοφάρισε σε 3-3.

– Με έναν εξαιρετικό winner στην ευθεία ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το έβδομο γκέιμ απέναντι στον Τσιτσιπά και προηγείται με 4-3 του Νόλε.

– Σε… ρυθμούς ρελαντί ο Νόλε κράτησε το σερβίς του στο όγδοο γκέιμ και ισοφάρισε σε 4-4 τον Τσιτσιπά.

– Στο ένατο γκέιμ του δεύτερου σετ ο Τζόκοβιτς έκανε το break που έψαχνε και πλέον προηγείται 5-4 του Τσιτσιπά και θα σερβίρει για τον τίτλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζεται πολύ καλά, αλλά πραγματικά ο Νόλε είναι ασταμάτητος.

– Ο Τζόκοβιτς «ζορίστηκε» στο τελευταίο γκέιμ, ο Τσιτσιπάς το πάλεψε έως τον τελευταίο πόντο, αλλά ο Σέρβος τενίστας έκανε το 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο στη Μαδρίτη απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ