Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: “Παρτάρουν” λίγο πριν από τον γάμο τους

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι αποφάσισαν μετά τον πολιτικό γάμο και τη βάπτιση των κοριτσιών τους, να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή του ζευγαριού και τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση περνούν τις τελευταίες τους ώρες μέχρι το μυστήριο… παρτάροντας με αγαπημένους φίλους τους.

Και οι δύο ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο instagram story όπου καταγράφουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης αλλά και κεφιού. Οι φίλοι του Ολυμπιονίκη του τραγουδούν σήμερα γάμος γίνεται και εκείνος βουτά στην πισίνα και απολαμβάνει τη σαμπάνια του.

Η Βασιλική Μιλλούση στο insta story ενημερώνει τις φίλες της πως η νύφη είναι έτοιμη και τους δείχνει τι τις περιμένει στο “εργένικο” πάρτι λίγο πριν από το μυστήριο.

Παράλληλα, η γυμνάστρια έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της και μια φωτογραφία με τα παπούτσια που θα φορέσει όλη η οικγοένεια στον γάμο. “Όλα έτοιμα λοιπόν” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση ανάρτηση

Δείτε το βίντεο από το πάρτι της Βασιλικής Μιλλούση πριν από τον γάμο

Τον Αύγουστο ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βάφτισαν τα κοριτσάκια τους, Σοφία και Ελένη.

Όπως ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πρόσφατα, “όπως κάναμε πολιτικό γάμο, θα κάνουμε σύντομα και έναν θρησκευτικό, σε κλειστό κύκλο, με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες και θα κάνουμε και ένα ωραίο μεγάλο πάρτι”.

Όπως φαίνεται και στα insta story και των δύο, όλα είναι έτοιμα για την όμορφη στιγμή στη ζωή του ζευγαριού, που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ