Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «βασιλιάς» των κρίκων αποσύρθηκε από τον τελικό στην Ουγγαρία – Το μήνυμά του για τις πλημμύρες

Την στιγμή που όλοι περίμεναν πως ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου στους κρίκους στην Ουγγαρία, ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί καθώς δεν επιθυμεί να ρισκάρει και να πιέσει το σώμα του σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Αν και ο “βασιλιάς” των κρίκων παρέμεινε στον θρόνο του και συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις του στον προκριματικό του Σομπατέλι στην Ουγγαρία, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελικό. Σημειώνεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής, κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρώτο σκέλος των προκριματικών της διοργάνωσης, με την εκπληκτική βαθμολογία 15,300.

Παράλληλα, μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πλημμυροπαθείς, λέγοντας πως «το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες.

Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ