Λάσμε: Πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ

Λάσμε: Πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ

 

O Στεφάν Λάσμε με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα της νίκης στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία με ποια εκ των Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ θα κονταροχτυπηθούν για την πρόκριση στο Final4.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσμε στην “Πράσινη”:

Για τη νίκη επί της Μάλαγα: «Προφανώς χαλαρώσαμε ύστερα από αυτή τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα. Θέλαμε πολύ να τελειώσουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι σημαντικό για να δούμε την κατάταξή μας στο Top 16. Θα χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα για να κάνουμε κάποιες δοκιμές και να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια μας για τα play offs. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε τι είδους παιχνίδι είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να το πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Για τον αντίπαλο στα προημιτελικά: «Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε με Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ. Και οι δύο αυτές ομάδες παίζουν πολύ καλά. Για μας είναι το ίδιο. Στην Ευρωλίγκα προετοιμαζόμαστε για να παίζουμε με τους καλύτερους και αυτό θα κάνουμε μέχρι να ξεκινήσουν τα προημιτελικά. Σκεφτόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά, μέχρι το Final Four, αλλά θα ήταν πραγματικά ωραία αν τα καταφέρναμε. Είτε προκριθούμε είτε όχι, εμείς θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να είμαστε στο Μιλάνο και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ