Λάρισα – Αστέρας: Μπορεί να τους αρκεί η ισοπαλία

Για τους γηπεδούχους θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Αντρέ Πάους.

Απών θα είναι φυσικά ο μεγάλος άτυχος Γιοβάνοβιτς που τραυματίστηκε, ενώ εκτός έμειναν και οι Γκουλουζάντε, Ρέγες και Ικάουνιεκς.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Ντοντό και Τικίτο που κάνουν ατομικό, όπως και οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγο και Τσάκο.

Αντίθετα, ο Αναστασόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στους «εκλεκτούς».

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς «έχασε» σήμερα τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών. Η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία, μάλιστα, κάνει γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να παίξει κανονικά στο ματς με τον Αστέρα και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Αναλυτικά η αποστολή: Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κοντορ, Αβραάμ, Ναβάρρο, Μονιάκης, Φάρκας, Φατιόν, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Καπός, Αναστασόπουλος, Ευμορφίδης, Ναζλίδης.

Έντεκα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη μετράει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το «καταραμένο» σερί

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν δίχως προβλήματα τη μίνι προετοιμασία τους ενόψει «βυσσινί», με τον Στάικο Βεργέτη να επιλέγει την ίδια αποστολή με αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί»: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ