Κώστας Μπακογιάννης: Το εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από το νέο «παλάτι» του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν την “οικογένεια” του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Βρανόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΑΕΠ Ελαιώνα Ιωάννης Γκάνος και ο εκπρόσωπος του Γραφείου Μελετών ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε. Αρχιτέκτονας Χρήστος Κούρτης.

Βοτανικός: Το νέο “σπίτι” του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού – Αυτές είναι οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόγευμα της Τρίτης (6/6) ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανήρτησε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ στα social media από το «σπίτι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μπακογιάννης: Έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το 2026 με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Σήμερα δίνουμε πάσα στο μέλλον διότι οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα στεγάσουν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών αυτής της πόλης. Και αυτό μάς δίνει μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση και μια πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Παναθηναϊκός: Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Το έργο της Διπλής Ανάπλασης είναι ένα αναπτυξιακό, βαθιά κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο προβλέπει δύο υπερτοπικούς πόλους ανάπτυξης, στην περιοχή του Βοτανικού που τώρα κερδίζει ένα νέο δικαίωμα στη ζωή, αλλά και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου όταν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε υπερπολύτιμα στρέμματα ελεύθερου χώρου και οξυγόνο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά σοβαρής δουλειάς, η οποία εξελίσσεται εδώ και πολλούς μήνες. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους “συμπαίκτες” μας, διότι ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Πρώτα απ’ όλα στον Ερασιτέχνη, τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Δ.Σ., καθώς και στον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον Αντιπρόεδρο και το Δ.Σ.. Επίσης, σε όλη την οικογένεια, τους φίλους, τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στις τράπεζες για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει από την πρώτη στιγμή, στους μελετητές μας και -βεβαίως- ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στην ομάδα του Δήμου Αθηναίων για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ