Κοντά σε Μαντούρο ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μαντούρο ο ΠΑΟΚ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 28χρονο αμυντικό Χέντβιγκες Μαρτίνους Μαντούρο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Ολλανδό να είναι προσωπική επιλογή του Στέφενς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Έντουαρντ Μαντούρο για την απόκτηση του συγκεκριμένου Ολλανδού ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής τους 22 φορές. Μάλιστα ο Δικέφαλος έχει έρθει και σε «συμφωνία» και με την Σεβίλλη. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του, όπως και του Ενόχ.

Πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο που μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας και είναι επιλογή του Χουμπ Στέφενς, με τον τεχνικό του «δικεφάλου» να θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει όπως ο Κατσουράνης στις δύο συγκεκριμένες θέσεις και να προσφέρει πολλές λύσεις.

Ο γεννημένος στις 13/2/1985 ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολλανδία και στον Άγιαξ, στον οποίο και έπαιξε από το 2003 έως το 2008 έχοντας συνολικά 70 συμμετοχές και 9 γκολ. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Ισπανία και την Βαλένθια, έχοντας από το 2008 έως το 2012 76 συμμετοχές και 2 γκολ. Από το 2012 έως τώρα έπαιζε στην Σεβίλλη, έχοντας 26 αγώνες χωρίς κάποιο γκολ.

Ο Μαντούρο είναι διεθνής, μιας και έχει 22 συμμετοχές με τους «οράνιε», ενώ έχει παίξει και 9 ματς στην UNDER 21 της Ολλανδίας με 1 γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ