Κιριλένκο: Διαφορετικός Παναθηναϊκός την Πέμπτη

Διαφορετικό Παναθηναϊκό περιμένει ο Αντρέι Κιριλένκο την Πέμπτη (16/4, 20:00) στην δεύτερη συνάντηση της ΤΣΣΚΑ με τους «πράσινους» για την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο «ΑΚ-47», σχολίασε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ για την αποψινή νίκη της ομάδας του: «Από την αρχή συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε όπως θέλαμε και βασικά στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε τελειώσει». «Ξέρουμε όμως πως ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, δεν παίξανε καλά σήμερα αλλά τους περιμένουμε να είναι πολύ διαφορετικοί», επισήμανε ο Κιριλένκο. «Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και στα υπόλοιπα ματς. Είναι σίγουρα καλό πως ξεκινήσαμε με νίκη».

Σε ερώτηση εάν η ΤΣΣΚΑ την φετινή σεζόν θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας, ο Κιριλένκο απάντησε: «Για τα τελευταία 12-13 χρόνια η ΤΣΣΚΑ δείχνει ομάδα που μπορεί να νικήσει την Ευρωλίγκα , αλλά δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Πιστεύω πως διαθέτουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

«Αυτήν τη στιγμή νιώθω πως είναι η τελευταία σεζόν αλλά θα πάρω την απόφασή μου το καλοκαίρι», δήλωσε ο 34χρονος φόργουορντ. «Εξαρτάται από το πως νιώθω, από τους τραυματισμούς, αλλά δίνω 80% πιθανότητες να σταματήσω και 20% για να συνεχίσω», σημείωσε ο Κιριλένκο.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 93-66 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ