Κέρδη για 57 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Νικήτρια της 7ης ιπποδρομίας η ΦΡΥΝΗ

Εξαιρετικό θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και πολλούς νικητές επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 57 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 498 ευρώ.

Πρωταγωνίστησαν η ΦΡΥΝΗ, η ΠΥΛΟΣ και ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ

Στην τελευταία ιπποδρομία, η ΦΡΥΝΗ (GR), αν και καθυστέρησε στην εκκίνηση, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή άφιξη με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά. Η 5ετής φοράδα ιδιοκτησίας Γρηγόρη Ματσακά προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και η χθεσινή της επιτυχία ήρθε με χρόνο 1:14:69 στα 1.200 μέτρα.

Markopoulo Park
ΦΡΥΝΗ (GR) και Γιώργος Μερσινιάς

Δείτε την 7η ιπποδρομία:

Στην 1η ιπποδρομία και ύστερα από μια δυνατή μάχη η ΠΥΛΟΣ (GR) κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων της και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της καριέρας της. Η 6ετής φοράδα είναι ιδιοκτησίας του Μανώλη Μυκονιάτη και προπονείται από τον Γιάννη Νικολόπουλο. Στη χθεσινή της επιτυχία την οδήγησε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος.

Σε εξαιρετική κατάσταση εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά από τον προπονητή του Χρήστο Σταύρου ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB). Ο 5ετης εκτομίας σημείωσε την 3η συνεχομένη νίκη και 8η συνολικά, στην ιπποδρομία που διεξήχθη στα 1.400 μέτρα. Ιδιοκτησίας των Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου, ο γιος του Intello (GER), οδηγήθηκε στην νίκη και πάλι από τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη.

Markopoulo Park
Εντυπωσιακά η ΠΥΛΟΣ (GR) επικρατεί των αντιπάλων της

Τρεις νίκες για τους αναβάτες Δρόσο και Δημητσάνη 

Οι αναβάτες Δημήτρης Δρόσος και Παναγιώτης Δημητσάνης μονοπωλήσαν το ενδιαφέρον στη χθεσινή συγκέντρωση καθώς πέτυχαν από τρεις νίκες. Μία νίκη σημείωσε και ο Γιώργος Μερσινιάς. Από πλευράς προπονητών από δύο νίκες σημείωσαν οι Χρήστος Σταύρου και Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μία οι Γιάννης Νικολόπουλος, Ιγνάτιος Θεολόγου και Σταύρος Αγγελόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ