Κατερίνα Στεφανίδη: Κολύμπησε σε παγωμένα νερά στο Κολοράντο

Στις ΗΠΑ έχει επιστρέψει η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης, στο οποίο και τραυματίστηκε στο πόδι της στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα.

Η αθλήτρια έχει γυρίσει στη καθημερινότητά της και όπως φαίνεται το πόδι της είναι πολύ καλύτερα. Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και ιδιαίτερα ενεργή στο instagram στο οποίο και την ακολουθούν 100 χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγες ώρες έκανε ένα νέο post στο μέσο.

Στη δημοσίευση αποκάλυψε την πρόσφατη εκδρομή της στα Rocky Mountains του Κολοράντο. Η αθλήτρια μάλιστα βούτηξε και στα παγωμένα νερά του ποταμού South Platte. Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε ένα βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε στον ποταμό. Το post συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Περιπέτειες στο ποτάμι στο βουνό. Μια πραγματικά κρύα βουτιά».

 

Στην πρώτη της δημοσίευση μετά τον τραυματισμό της η Κατερίνα Στεφανίδη είχε γράψει: «Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας».

 

Αργότερα με νέο post είχε ενημερώσει τους φαν της για τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό της: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ θετικά και ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Σε περίπου δυο εβδομάδες, και μετά από λίγη ενδυνάμωση, θα μπορώ ξανά να τρέχω. Εμείς βέβαια έχουμε ήδη αποφασίσει να σταματήσουμε την σεζόν το οποίο θα μας δώσει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για το 2024. Για τώρα όμως προέχει λίγη ξεκούραση και αποθεραπεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ