Η βραδιά του ΠΑΟΚ

Η βραδιά του ΠΑΟΚ

Ποιο είναι το επιθετικό πλάνο του Χουμπ Στέφενς που θέλει ο ΠΑΟΚ να σκοράρει πρώτος απόψε στις 8 κόντρα στη Μέταλιστ.

Μπορεί η ήττα στον πρώτο αγώνα με τη Μέταλιστ στην Τούμπα να “πάγωσε” τους πάντες στον ΠΑΟΚ, όμως, ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες του, με ψυχραιμία, ανέλυσαν τα συμπεράσματα εκείνου του αγώνα και οδηγήθηκαν σε ένα βασικό συμπέρασμα:

Η ουκρανική ομάδα δεν είναι άτρωτη και ειδικά στην ανασταλτικό κομμάτι της εμφανίζει πολλές αδυναμίες.

Αυτές τις αδυναμίες θέλει ο Ολλανδός τεχνικός να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του για να πετύχουν πρώτοι γκολ, που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ειδικότερα, ο 60χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει διαπιστώσει ότι η Μέταλιστ διαθέτει πολύ αργό κέντρο άμυνας (Πάπα-Μολέδο ή Μπερεζέφτσουκ αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Ουκρανών που θέλουν τον Μάρκεβιτς να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Βραζιλιάνο) που με καλές κάθετες πάσες και γρήγορες διεισδύσεις και ξεπετάγματα μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένο.

Αυτός είναι ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα τοποθετήσει τρεις μεσοεπιθετικούς (Λούκας, Γεωργιάδης και Ολίσε) με ικανότητα διείσδυσης, αλλά και εκτέλεσης (στην καλή τους μέρα).

Βέβαια, σημασία έχει όλο αυτό που σχεδιάζει τι τεχνικό τιμ του “Δικεφάλου” να βγει στο χορτάρι, γι’ αυτό και το καθοριστικό σημείο θα είναι τα κέφια των παικτών.

 

Πηγή: sport24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ