Η Rainbow Waters στηρίζει τον πρωταθλητή Απόστολο Χρήστου

Στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που διέπει την Rainbow Waters, η εταιρεία βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των νέων αθλητών, οι οποίοι αγωνίζονται και εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις κατακτώντας κορυφαίες θέσεις, κάνοντας κάθε έναν από εμάς υπερήφανους.

Έτσι ως υπερήφανος χορηγός, η εταιρεία Rainbow Waters στηρίζει τον Έλληνα Πρωταθλητή Κολύμβησης και Πρωταθλητή Ευρώπης Απόστολο Χρήστου, και στέκεται αρωγός στην προετοιμασία και την πορεία του αθλητή, για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2024 στο Παρίσι.

Σε σχετικό video, ο αθλητής παρουσιάζει τον μεγαλύτερο σύμμαχο του, που δεν είναι άλλο από το ποιοτικό νερό, βοηθώντας τον να «μάχεται» μέσα σε αυτό, όντας ο ίδιος κολυμβητής.

Επιλέγει λοιπόν την εταιρεία Rainbow Waters, που έχει κορυφαία ποιότητα στο νερό και στα πάγια της, προκειμένου ο ίδιος να παραμένει σε τέλεια φυσική κατάσταση για να επιτύχει τον στόχο του, που είναι οι συνεχόμενες και πολλές διακρίσεις σε όποιους αγώνες συμμετέχει.

Απόστολος Χρήστου Rainbow Waters

Η Rainbow Waters επιλέγει να στηρίζει ανθρώπους, που υπηρετούν αξίες όπως το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι. Οι οποίοι, τόσο μέσα από τη δουλειά τους, όσο και με την προσωπικότητά τους, εμπνέουν και αποδεικνύουν πως με σκληρή δουλειά και επιμονή, τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Αυτό κάνει και ο Έλληνας πρωταθλητής, Απόστολος Χρήστου, με τις αθλητικές του επιδόσεις σε κάθε αγώνα και το ήθος του μέσα και έξω από τις πισίνες.

Η Rainbow Waters πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες του Απόστολου και τον στηρίζει για να κατακτήσει τους στόχους του και να εκπληρώσει τα όνειρά του, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη.

Απόστολε συνέχισε την καλή δουλειά, είμαστε υπερήφανα μαζί σου!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ