Η λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA

Η λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ήταν υποχρεωμένη να πράξει μέχρι τη Δευτέρα απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Ζίμπρου Κισινάου.

Συγκεκριμένα:

ΛΙΣΤΑ Α (*)

Αθανασιάδης, Βίτορ, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Ιτάνζ, Κάτσε, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης.

ΛΙΣΤΑ Β (**)

Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Κιόσε

(*) Σύνολο 25 ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι 17 δεν έχουν περιορισμούς, ενώ οι οκτώ επιπλέον εμπίπτουν στους περιορισμούς εντοπιότητας όσον αφορά την ποδοσφαιρική εκπαίδευσή τους, καθώς μέχρι τέσσερις από τις ηλικίες 17-21 θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια σε κάποια ελληνική ομάδα και οι υπόλοιποι στο ίδιο ηλικιακό διάστημα θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ.

(**) Απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1993 και οι οποίοι την τελευταία εξαετία έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δυο συνεχόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα δεν βρίσκονται οι Παπαδόπουλος (υπέγραψε μόλις σήμερα το συμβόλαιό του) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που δεν προλαβαίνει τα ματς εναντίον της Ζίμπρου.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ