Η επική… γκάφα του Ράμος

Η επική… γκάφα του Ράμος

Σε μία γκάφα που δύσκολα θα ξεχάσουν οι οπαδοί και φυσικά οι… haters του Σέρχιο Ράμος, υπέπεσε ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το ματς της «βασίλισσας» με την Γρανάδα, ο Ράμος αποφάσισε να χαλαρώσει και παρακολούθησε την εθνική Ισπανίας γυναικών να επικρατεί με 8-6 της Αυστραλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα της χώρας του για την σπουδαία της διάκριση μέσω του twitter. Τώρα θα αναρωτιέστε που είναι η γκάφα του. Αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι το παιχνίδι που παρακολουθούσε είχε πραγματοποιηθεί πριν από 24 μέρες και δεν μεταδιδόταν σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι «Teledeporte»!

Όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χιλιάδες «followers» που τον ακολουθούν στο twitter, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον κοροϊδέψουν.

Πάντως η κίνηση του δεν πέρασε απαρατήρητη από την εθνική ομάδα πόλο της Ισπανίας, καθώς ηΤζένιφερ Παρέχα τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Εμείς ευχαριστούμε πάντως, Σέρχιο Ράμος. Είστε όμως και όλοι εσείς… Απλά δεν θα ‘χε χρόνο να το δει το παιδί…»

πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ