H Εφές για τους βαθμούς, ο Ολυμπιακός για το γόητρο

Νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης θα επιδιώξει να πάρει απόψε στην Πόλη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές (20:00) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Οι Πειραιώτες, παρά την απουσία του τραυματία, Ματ Λοτζέσκι, θα τα δώσουν όλα για να φύγουν με το «διπλό», τόσο για λόγους γοήτρου (έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας), αλλά και γιατί εάν τα καταφέρουν μπορούν να ελπίζουν ακόμη και στην 2η θέση της κανονικής περιόδου.

Καθόλου αδιάφορη δεν είναι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της πρώτης φάσης της Eufroleague (29η η σημερινή) βρίσκεται στην 6η θέση κι αν κάνει το 2/2 στα ματς που απομένουν και σταθεί τυχερή με κάποιους συνδυασμούς αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα, τότε είναι πιθανό να πάρει ακόμη και την 4η, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρούν 3 σερί νίκες και 7 στα τελευταία 8 ματς.

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται και ο Έρικ Γκριν, που δεν είχε αγωνιστεί στο ματς της Α1 με το Ρέθυμνο, λόγω ίωσης.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έχουν πολύ σημαντικό κίνητρο. Θέλουν οπωσδήποτε την νίκη που θα τους κρατήσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία και με το όνειρο της 4ης θέσης ζωντανό, αν φυσικά τους ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και οι Τούρκοι θα παλέψουν για μια νίκη που θα τους δώσει ελπίδες.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Αναντολού – Εφές εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ