Γιατί ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό πριν το ματς με την Έβερτον

Η Έβερτον προέρχεται από τρεις σερί νίκες στην Premier League και φαντάζει πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής, η φιλία του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Μάρκο Σίλβα δεν… κινδυνεύει.

Οι δύο Πορτογάλοι είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια και αυτό φρόντισαν να το διατρανώσουν για μία ακόμα φορά την Παρασκευή (26/10) στο πλαίσιο των συνεντεύξεων Τύπου που δίνουν, με τον Μουρίνιο να εκφράζει μάλιστα απορία για ερώτηση που του έγινε για τον τεχνικό της Έβερτον και να βάζει μέσα στη συζήτηση και τον Ολυμπιακό.

“Είμαστε καλοί φίλοι. Μπορώ να καταλάβω τις ερωτήσεις που μου έγιναν όταν πήγε από τον Ολυμπιακό στην Χαλ, τώρα όμως δεν καταλαβαίνω τις ερωτήσεις που μου γίνονται για αυτόν.

Τον ξέρετε όλοι τώρα τον Μάρκο Σίλβα. Είναι στον τρίτο του σύλλογο στη χώρα, στην τρίτη του σεζόν στην Premier League. Το μοναδικό που έχω να πω είναι ότι έχω μία πολύ καλή σχέση μαζί του”, τόνισε ο 55χρονος τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” για τον ομόλογό του της Έβερτον και συμπατριώτη του, για να καταλήξει:

“Στο ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί μία σχέση μεταξύ των προπονητών, επειδή η ζωή μας δεν είναι εύκολη και δεν μπορούμε να έχουμε συζητήσεις ή να είμαστε μαζί κάθε ημέρα, αλλά είναι ένα καλό παιδί”.

Εκείνος πάντως που φρόντισε να σύρει το χορό όσον αφορά στις αυρότητες και στις φιλοφρονήσεις, ήταν ο Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνα και του Ολυμπιακού, αλλά και των Χαλ και Γουότφορντ στην Premier League, να δηλώνει:

“Ο Μουρίνιο είναι ένας καλός φίλος, ένας καλός άνδρας και ένας καλός προπονητής. Δεν μπορώ να δω ότι έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του, νομίζω ότι είναι ο ίδιος προπονητής που έχει φέρει φανταστικές επιτυχίες με την Τσέλσι δύο φορές.

Το σίγουρο είναι πως δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάντα επικίνδυνη. Είναι μία δυνατή ομάδα και δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να τους σταματήσουμε”.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ