Γιάννης Ιωαννίδης: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Γκάλης αγκαλιάζει την σύζυγο του «Ξανθού» και ξεσπούν σε κλάματα

Μέχρι και οι πιο δυνατοί λύγισαν στο Αλεξάνδρειο για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό «Ξανθό» του Άρη, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα. Ο Νίκος Γκάλης, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και «λύγισε» στην αγκαλιά της συζύγου του Γιάννη Ιωαννίδη.

Γιάννης Ιωαννίδης: Το σπαρακτικό «αντίο» της συζύγου του – «Θα σ’ αγαπώ για πάντα» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Γκάλης, άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, και στη συνέχεια αναζήτησε την σύζυγό του, Γιούλα, με τους αρμόδιους να τον κατευθύνουν προς εκείνη.

Μόλις τον είδε, άνοιξε την αγκαλιά της και ξέσπασαν σε κλάματα, γεγονός σπάνιο για τον GOAT του ελληνικού μπάσκετ. Μεταξύ τους, είχαν και έναν συγκλονιστικό διάλογο, σύμφωνα με το MEGA, όταν η σύζυγος του πρώην προπονητή, του είπε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον, με τον Νίκο Γκάλη να της απαντά πως από εδώ και πέρα η δική του οικογένεια, θα είναι και δική της.

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο «Ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ πέρασε στην αιωνιότητα – Σπαρακτικές εικόνες

Συγκεκριμένα: «Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το MEGA, και ο Γκάλης της απάντησε: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ