Πάνος Μουζουράκης: Η επική απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς στης 14ης Σεπτεμβρίου ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδί, καρπός του έρωτά του με την σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος φημίζεται για το χιούμορ του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έδωσε μία επική απάντηση σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Θα γράψω ένα βιβλίο για τη δύναμη της γυναίκας και για τον ρόλο του πατέρα, ο οποίο άμα τον παίξει σωστά το πολύ να πάρει ένα Β’ Ανδρικό στα επόμενα Oscars» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτονται και για δεύτερο παιδί σύντομα, ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μία ιδιαίτερη απάντηση κάνοντας τον δημοσιογράφο να ξεσπάσει σε γέλια: «Σήμερα είχαμε κάποια νέα τα οποία ουσιαστικά μας απαγορεύουν να προχωρήσουμε τόσο σύντομα στην επόμενη φάση. Δεν λειτουργεί το π…. μου τον τελευταίο καιρό».

Μιλώντας για τα τηλεοπτικά, εξήγησε πως: «Απ’ ότι ξέρουμε αυτή τη στιγμή το «Voice» θα το ξεκουράσουμε λίγο, γιατί καλό είναι να ξεκουράζονται και αυτά τα φορμάτ. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους όταν θα ξαναγίνει και αν θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν.

Τηλεοπτικά προτάσεις αυτή τη στιγμή τα τελευταία 10 χρόνια έχω λάβει πιο πολλές από το εξωτερικό, παρά από το εσωτερικό, οπότε δεν ξέρω η αλήθεια είναι τι θα κάνω. Αλλά νομίζω ότι θα εκμεταλλευτώ αυτό τον χρόνο για να κάνω κάτι δημιουργικό, που είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου, το οποίο θα το δείτε τον Φεβρουάριο, αλλά δεν λέω άλλα λόγια γιατί είναι top secret».

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάπτιση είναι άλλο Μυστήριο. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δεν θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα» δήλωσε για την βάπτιση της κόρης του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ