Πάνος Μουζουράκης: Η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη στις 14ης Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό της κόρης του στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

«Νομίζω ότι οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Υπάρχει μία αίσθηση ότι πρέπει να αναλάβεις κάποια ευθύνη, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος πάνω σ’ αυτό, αλλά δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο που βιώνετε εσείς, από ένα πλάσμα που έχει βγει από μέσα σας και που θηλάζει στο μαστό σας το 50% της ημέρας» εξήγησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ανέφερε πως: «Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός και νομίζω ότι η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά περισσότερο. Όχι ότι δεν αλλάζω τις πάνες και δεν το κάνω μπάνιο, αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να περηφανευτώ γι’ αυτό. Αισθάνομαι χαρούμενος όταν κοιμάται και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Αλλά προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια γυναίκα που έχει γεννήσει, θα τις κοιτάω με απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή, ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά».

«Ξυρίστηκα για το μωρό. Δόξα τον Θεό η γυναίκα μου είναι καλά. Νιώθω χαρά. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άνδρες λένε ότι το συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί όνομα» είχε προσθέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ