Μελίνα Ασλανίδου: Eίπα το «Θα σπάσω κούπες», έγινε χαμός και με πήρανε

Συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε σήμερα (26/9) η Μελίνα Ασλανίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Στούντιο 4, για το πώς ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο τραγούδι.

Αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου ανέφερε: «Δούλευα σερβιτόρα σε καφέ γιατί ήθελα να διευκολύνω την οικογένειά μου και να βγάζω έξτρα χρήματα, γιατί καταλαβαίνεις ότι τα κορίτσια θέλουμε να έχουμε την άνεσή μας. Εκεί λοιπόν δεν σταματούσα να τραγουδάω ποτέ.

Τότε τραγουδούσα Παπάζογλου και τον Νίκο τον είχα γνωρίσει κιόλας και κάναμε και παρεούλα ας πούμε, οπότε μιλούσαμε και πολύ για την μουσική, μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα για τα ταξίδια…

Και ένα παιδί μου είπε «να σου πω τραγουδάς συνέχεια βρε παιδάκι μου, έχει ένα μαγαζί εδώ πέρα πιο κάτω, δεν θες να πας να τραγουδήσεις;». Δεν είχαν κοπέλα οπότε πήγα και έτσι ξεκίνησα. Πήγα εκεί, είδα τα παιδιά να τραγουδάνε, είπα το “Θα σπάσω κούπες”, έγινε χαμός και με πήρανε».

«Η πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά σε κοινό ήταν στα Γιαννιτσά, όταν κάναμε μία συναυλία για έναν φίλο μου που είχε ένα ατύχημα και θέλαμε να μαζέψουμε λεφτά. Δεν είχα θέμα ήθελα να τραγουδάω, δεν με ενδιέφερε αν είχε κόσμο από κάτω» προσέθεσε.

Σε ερώτηση για το πώς έγινε το επόμενο βήμα, η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Το επόμενο βήμα έγινε όταν γνώρισα τον Χρήστο Μητρέντζη στην Σκόπελο, ο οποίος μου έκανε πρόταση να τραγουδήσουμε στα Κεπέγκια στη Θεσσαλονίκη και από εκεί ξεκινάει όλο το επαγγελματικό. Μένω πιο πολύ στο παλιό λαϊκό τραγούδι, γνωρίζω και μαθαίνω και εντρυφώ πάνω στους μεγάλους συνθέτες, εκεί αρχίζω και κάνω δουλειά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ