Ελένη Φουρέιρα: Στα γυρίσματα του νέου video clip της με τον γιο της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν από τον Φεβρουάριο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, αφού έφεραν στον κόσμο τον γιο τους. Το ζευγάρι επιλέγει να κρατάει το παιδί του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα οι φορές που έχουν δημοσιοποιήσει κάποια φωτογραφία του είναι ελάχιστες, ενώ πάντα φροντίζουν να μην δείχνουν το πρόσωπό του.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το τραγούδι της «Κόλλημα». Σήμερα κοινοποιήθηκε ένα backstage video από τα γυρίσματα για το νέο τραγούδι.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η γνωστή τραγουδίστρια, όμως τα βλέμματα συγκέντρωσε μία στιγμή λίγων δευτερολέπτων. Σε αυτή βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα με τον γιο της, ο οποίος και είχε δώσει το παρών στα γυρίσματα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Μουτσινά, η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας για τον ερχομό του γιου της είχε πει: «Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου και πόσο πολύ το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει αλλά είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ